Avis pour 'keet

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver votre table
date score
Patrice
Avis du: 21/06/2019
Patrice recommande ce restaurant pour: Groupes

de tafel werd slordig afgeveegd en het afval...

de tafel werd slordig afgeveegd en het afval werd op de grond gesmeten. de ober moest telkens uitdrukkelijk geroepen worden en het eten was wat verlepte rucola met tonijn en 4 stukjes gedroogde tomaten. het is er ook erg rumoerig. het was dus de laatste keer dat we hier kwamen.

Cathy
Avis du: 27/04/2019
Cathy recommande ce restaurant pour: Groupes

Service laat echt te wensen over Veel te lang...

Service laat echt te wensen over Veel te lang moeten wachten op ons eten Slaatje geitenkaas met spek niet lekker

Kaat
Avis du: 30/05/2019
Kaat recommande ce restaurant pour: Groupes

Iemand had een tonijnsteak, deze was koud....

Iemand had een tonijnsteak, deze was koud. We vroegen om hem op te warmen en we kregen te horen dat dit normaal is dat deze koud was omdat die niet lang in de pan moet. Uiteindelijk wouden ze hem terug opwarmen en hadden ze de steak er zo lang op laten liggen dat hij uitgedroogd was. Dan wouden we een verse muntthee, toen we onze thee kregen zat deze vol met bladluizen. We hebben hem onmiddelijk terug gegeven en een gewone thee gevraagd. Deze kregen we dan ook wel maar dan hadden ze de muntthee wel aangerekent. Onze tafel werd ook uit het oog verloren waardoor we telkens lang moesten wachten. Ons zie je daar niet rap weer.

Jean
Avis du: 30/05/2019
Jean recommande ce restaurant pour: Groupes

Reservering was daar niet gekend en werden...

Reservering was daar niet gekend en werden naar een achterkamertje verwezen zonder begeleiding of boe of bah. Tafels en stoelen welk voor mij tuinmateriaal is was niet ingedekt en placemat wat werd gelegd kon ik zien wat vorige bezoeker had gegeten. Loeiharde muziek uit de keuken terwijl in de zaal niets speelde, verder ook discussie tussen personeel kunnen horen. Eerste drank pas na 35minuten geserveerd en dan waren ze nog een cola vergeten, opnieuw bijna 10 minuten moeten wachten Eten wat werd geserveerd: Voorgerecht al bij al ok, Hoofdgerecht een drama, puree totaal uitgedroogd door te lang onder de grill en dikke korst ipv puree, frietjes veel te hard gebakken en zo uit het diepvriesvak, steak minuscuul en dat voor 19euro, pepersaus zo uit het Knorr zakje. Desserts en koffie hebben we dan maar laten vallen met zijn vieren. Kortom ipv van kEET is het voor mij een ordinaire Keet waar ze ons niet meer gaan terugzien

eddy
Avis du: 20/04/2019
eddy recommande ce restaurant pour: Couples

Niet te geloven _ gereserveerd tegen 19u30...

Niet te geloven _ gereserveerd tegen 19u30 _ toevallig mooi weer _ te weinig personeeel en dan maar beslist dat iedereen opt terras moest zitten _ dan maar vertrokken had geen zin n longontsteking te krijgen _ iedereen weet toch dat je na 20u niet meer buiten kan eten int voorjaar ook al is het 25gr overdag

Jean
Avis du: 25/08/2019
Jean recommande ce restaurant pour: Cadre trendy

Op 6 mei hadden we reeds gereserveerd voor...

Op 6 mei hadden we reeds gereserveerd voor 24 augustus voor de restaurantkant wegens vooraan te veel lawaai. Gisteren echter zaten we met 9 personen buiten op een pikdonker terras, wegens aan de gang zijnde huwelijksfeest...... Minpunt over het eten de bakwijze van de steaks was tweemaal fout..... Verder was het eten in orde en de service ook.

viviana
Avis du: 08/06/2019
viviana recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Verlote lange wachttijd aperitief mochito niet...

Verlote lange wachttijd aperitief mochito niet in orde munt ijs en water. Soep goed van smaak maar geen adpergestukjes in. Scampi’s met lookroom waterig en zonder look. Dit is ons laatste bezoek geweedt

placeholder
Viv
Avis du: 07/06/2019
Viv recommande ce restaurant pour: Cadre trendy

heel lang moeten wachten zowel voor apero als...

teen was niet oke voorgerecht nog bevroren en scmapis met look waarschijnlijk look vergeten en room erg waterachtig. veel te lange wachttijd. om 12.30 gereserveerd en om 15.30 buiten en er was slechts een tafel buiten ons in het restaurant. Mochito was enkel munt en ijs. was de laatste keer . in de beginfase zeer goed nu ondermaats

Karen
Avis du: 26/03/2019
Karen recommande ce restaurant pour: Groupes

We moesten lang wachten voor bediening. Ik...

We moesten lang wachten voor bediening. Ik had als gerecht de 'Keet salade' waar ik zeer ontevreden over was. Meestal neem je een salade om een gezond alternatief te hebben maar deze salade had een frituursnack erin wat ik niet echt eetbaar vond. Daarnaast was de gepaneerde kip ook geen verse kip maar een soort kip die je vind in kipnuggets. En natuurlijk was 3/4e van de salade, sla.. Mijn kinderen waren tevreden en mijn echtgenoot vond ook het stoofvlees lekker. Het is een vrij rumoerig restaurant doordat het geluid slecht geabsorbeerd wordt. Misschien dat daar ook wel een oplossing voor kan gevonden worden.

Brigitte
Avis du: 21/01/2019
Brigitte recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Lekker eten.. Een minpunt was dat er heel rumoe...

Lekker eten.. Een minpunt was dat er heel rumoerige kinderen rondliepen die iedereen stoorden.. er werd door de garçons ook niets op gezegd ..

date score