Avis pour 'keet

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
date score
Marjo
Avis du: 16/11/2018
Marjo recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellige keet! Aangename locatie! Lekker eten...

Gezellige keet! Aangename locatie! Lekker eten ! Vriendelijke bediening!

Tanja
Avis du: 19/11/2018
Tanja recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Zeer proper, heel lekker gegeten, leuk interieu...

Zeer proper, heel lekker gegeten, leuk interieur en prijs kwaliteit dik in orde

Rob
Avis du: 25/11/2018

Een attente bediening... vlotjes en vriendelijk...

Een attente bediening... vlotjes en vriendelijk. Lekker eten.

placeholder
Frank
Avis du: 25/11/2018
Frank recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Lekkere gerechten;Symphatieke bediening;Leuk...

Lekkere gerechten;Symphatieke bediening;Leuk kader Het enige wat negatief was...De Irish Coffee. Weliswaar bereid met een Ierse Whiskey,maar veel te veel suiker gebruikt. In ieder geval een toffe eetgelegenheid, waar we zeker nog terugkomen!

Vera
Avis du: 01/12/2018
Vera recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Ons eerste bezoek aan 'kEET maar zeker niet...

Ons eerste bezoek aan 'kEET maar zeker niet ons laatste. De bediening was heel vriendelijk en vlug en het eten was bijzonder lekker. Aanrader: hamburger 'kEET en slaatje met kip en verse ananas! Lekkere frietjes en zalig brood! Wij komen terug en gaan de kaart af! Proficiat en groetjes van Ludo en Vera

Melissa
Avis du: 01/12/2018
Melissa recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Gezellige keet vriendelijk personeel al 4maal...

Gezellige keet vriendelijk personeel al 4maal geweest en altijd goed en lekker gegeten

Anja C.
Avis du: 03/12/2018
Anja C. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Vriendelijke bediening en zeer lekker gegeten...

Vriendelijke bediening en zeer lekker gegeten het was voor ons niet de eerste keer. Vorige keer was het buiten eten in een lekker zomerweertje en had ik de nieuwe inrichting nog niet gezien ook deze is super geslaagd. Als ik dan toch een puntje van kritiek zou mogen geven maar dit is eerder een tip dan zou ik nog een gordijn hangen aan de dubbele deur die van uit het restaurant naar de sporthal gaat , passanten die langs daar probeerde binnen te komen,ik heb ze dan als brave burger steeds doorverwezen om rond te lopen. Voor de rest doe zo verder het kan alleen maar beter worden! Zeker tot ziens! MGrts Ron. ( bewoner uit te plaatselijke wijk)

cindy
Avis du: 07/12/2018
cindy recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

lekker eten en vriendelijke bedienung...

lekker eten en vriendelijke bedienung

Danny
Avis du: 08/12/2018
Danny recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Aangenaam kader, lekker eten voor een redelijke...

Aangenaam kader, lekker eten voor een redelijke prijs. Het was ons 2de bezoek en onze indruk van de eerste keer werd bevestigd. Het zal een regelmatig bezoek worden.

Barbara
Avis du: 08/12/2018
Barbara recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Een paar weken geleden waren we hier geweest...

Een paar weken geleden waren we hier geweest (ander gezelschap) en dit viel zodanig goed mee, dat we beslisten om terug te komen. Je zag al duidelijk dat de kinderziektes weg waren, nieuwe ober, zeer bekwaam. Enkel was er iets gevallen op de grond en dit werd (ondanks de belofte) niet vervangen. Spijtig. Maar het eten was lekker en de zaak is zeer gezellig om in te vertoeven. wij komen zeker nog terug!!!!

date score