Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.8 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Stoere
Avis du: inconnu
Stoere recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Huiselijke gezelligheid

Wij komen hier regelmatig voor verschillende gelegenheden. De brasserie speelt vooral in op het huiselijke gevoel en dat werkt. In de tuin beschikt men over een gezellig terrasje. Soms kan het een beetje luidruchtig zijn, vooral in de omgeving van de toog (door de combinatie café/restaurant) die centraal opgesteld staat. Maar er zijn genoeg uithoekjes waar je, als je ernaar vraagt, kan in wegkruipen. Het eten is degelijk, af en toe een klein foutje, maar niets waar je van wakker ligt om dat de bediening zeer attent en sociaal is. Verwacht hier geen etikette, maar bijvoorbeeld hier en daar een grapje met het personeel kan zeker. Ook als groep kan je hier terecht in het afsluitbaar gedeelte. We hebben zelfs een keer (zonder het te beseffen) gereserveerd op een voetbalavond (België - ?), we hebben dan gegeten in de aparte ruimte, relatief rustig en op tijd ons eten gehad en daarna lekker mee de 2e helft gaan supporteren. Ideaal als je even onbezorgd, zonder eerst 5 lagen make-up te moeten leggen, in huiselijke sfeer een maaltijd wil nuttigen.

placeholder
T
Avis du: inconnu
T recommande ce restaurant pour: Couples

gezellige Valetijnsdiner

Het menuutje was prima voor Valentijn. De muziek ( een of andere engelstalige groep) pastte niet echt voor Valentijn en speelde veel te luid. Spijtig dat we aan de deur tegen het terras zaten want om de 5 minuten moest wel iemand gaan roken of bellen.( echte romantische zielen??) De service was niet echt professioneel maar uitermate vriendelijk en dat maakt veel goed.

Paul
Avis du: inconnu

De betere verzorgde taverne met achteraan tegen...

De betere verzorgde taverne met achteraan tegen de tuin ruimte om rustig te eten. Vriendelijke bediening en een mooi interieur. Het eten was lekker en dat voor een redelijk budget. De moeite van de verplaatsing is het waard. In de tuin gelegenheid om overdekt een sigaretje te roken.

Klaartje
Avis du: inconnu

Gezellig pand waar je ook in een huiselijke...

Gezellig pand waar je ook in een huiselijke sfeer kan eten. Het is eerder een deftige bistro dan een echt restaurant in het voorste gedeelte van het huis, maar aan de achterkant kan je ook iets sjieker tafelen. De gerechten zijn lekker en verzorgd, heel veel keuze is er niet, maar hetzijn wel gerechten die iedereen lust. Ideaal om eens te komen eten als je niet naar 't stad wilt rijden.

Tous les avis de ce restaurant