Zuid-west

Antwerpsesteenweg 330 2500 LIER
Note moyenne des avis
7.7 Basé sur 13 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
13 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Heidi

koffietafel

Als ik betaal voor de koffietafel + aperitief + taart voor 56 personen en ik zelf heb gezien dat er van de 5 taarten nog 2,5 taarten over waren, ik dan vraag om slechts 2 stukjes te mogen mee nemen voor mijn kindjes omdat zij bijna niets gegeten hebben door het verdriet over hun bompa dan verwacht ik ook deze 2 stukjes!! In plaats daarvan krijg ik als verveeld antwoord : Mevrouw, er waren enkel kruimeltjes over dus alles in de vuilnisbak gegooid. Dit is er zwaar over en vooral onprofessioneel. Eén keer, maar nooit meer

placeholder
dimitri

onaanvaardbaar!

Gisteren gaan eten in Zuid-West. Na telefonische reservatie én de vraag of er zeker mosseltjes waren. 'Maar natuurlijk meneer', werd er vriendelijk geantwoord. Bij aankomst bleken er geen mosselen meer te zijn. Evenmin een flesje Pinot Grigio van de kaart. Dan maar iets anders besteld om 18.45. Om 20.55!! komt het eten na heel veel vragen en zagen. Een record, maar niet om trots op te zijn. Een echte schande om klanten (en kinderen) meer dan twee uur te laten wachten. Bovendien is er GEEN compensatie. Tja, je moet je maar leren kennen zeker. Never again dus! Money above service...!

placeholder
Daniël

regelmatig geweest in het verleden ! (verleden...

regelmatig geweest in het verleden ! (verleden wat up & downs) Recent nog eens teruggeweest en eten was veel lekkerder en het zag ook goed uit !

Nadine

Een aangenaam interieur en prima kwaliteit...

Een aangenaam interieur en prima kwaliteit en service.

elise

Vandaag gaan eten in Zuid West, Het mooie terra...

Vandaag gaan eten in Zuid West, Het mooie terras beloofde veel. Maar het eten wat een teleurstelling! Een ossenhaas aan € 26,80 met béarnaise en frieten. Béarnaise en frieten niet vers gemaakt! Een caesarsalade met uitgedroogde kip en gewone sladressing croutons niet gevonden.

kevin

zeer lekker eten en vriendelijke en snelle...

zeer lekker eten en vriendelijke en snelle service

Bruno

heel leuk, gezellig restaurant... Uitgebreide...

heel leuk, gezellig restaurant... Uitgebreide en gevarieerde menu kaart. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pascale

Groot etablissement maar door de onderverdeling...

Groot etablissement maar door de onderverdeling in allemaal aparte kamers is het er heel gezellig.

Kenny

Gezellige sfeer!...

Gezellige sfeer!

Kim

Leuke plaats om te komen eten of gewoon iets...

Leuke plaats om te komen eten of gewoon iets te komen drinken. Met wat geluk wordt ook je auto geparkeerd door één van de werknemers. Klassieke keuken tegen ok prijs. Eén minpunt: als je een plaatsje uitzoekt in de veranda, is het soms lang wachten op bediening.

Tous les avis de ce restaurant