Très bon 8.6 Score basé sur 29 avis

'T SCHOON LIER
'T SCHOON LIER
'T SCHOON LIER
'T SCHOON LIER
'T SCHOON LIER

't Schoon Lier

Mechelsesteenweg 223 2500 LIER

Cuisine

Saisonnière Flamande Wok

Jours de fermeture

Mercredi, Jeudi

Contact

Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook

A propos de ce restaurant

U kan bij ons terecht voor een drankje,snelle hap, suggesties van de chef maar ook voor een uitgebreide vis- en vleesmenu. Tevens bieden wij een All-in formule aan.
Voor al uw feestjes,verjaardagen, babyborrels en recepties kan u steeds bij ons terecht.
Op zon - en feestdagen bieden wij vanaf 9.00u tot 12.00u een ontbijt aan. U hebt dan de keuze uit drie verschillende formules.
Contacteer ons voor een vrijblijvende rondleiding en kennismakingsgesprek.

facebook

Info

Facilités Réservations possibles en temps réel, Menus enfants, Lounge, Parking, Terrasse, Bar - Lounge, Petit déjeuner, Espace fumeurs, Wi-fi Cadre Cadre authentique
Modes de paiement Master Card, Visa, Bancontact

29 personnes ont donné un avis sur le restaurant 'T SCHOON LIER

En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix

Note moyenne des avis

8.6 Basé sur 29 avis
Service
Qualité du repas
Cadre

Ce restaurant est recommandé pour :

  • Couples 67%
  • Enfants 34%
  • Business lunch/dîner 67%
  • Rapport qualité/prix 34%
Caroline Oortman
Avis du  23/10/2016

reserveren ging vlot, service was heel goed...

reserveren ging vlot, service was heel goed en het eten was lekker en prijs-kwaliteit

Kristine Huyens
Avis du  16/09/2016

'T eten was lekker en verzorgd. De bediening...

'T eten was lekker en verzorgd. De bediening vriendelijk en correct. 1 minpunt : voor 22 u begint men al de lichten te doven, de verduistering naar beneden te laten. Men zegt nog juist niet dat't tijd is om naar huis te gaan. Spijtig!!!

Hilda D. 
Avis du  22/07/2016

relaxe sfeer; lekker eten, vriendelijk service!...

relaxe sfeer; lekker eten, vriendelijk service!

Hilda D. 
Avis du  13/07/2016

gezellig, no stress, lekker eten voor een eerli...

gezellig, no stress, lekker eten voor een eerlijke prijs

kelly matthieu
Avis du  21/07/2015

In 1 woord WOW

Gisteren 20 juli zonder reservatie bij drukke bezetting met een vriendelijke glimlach onthaald en een mooi gedekte tafel toegewezen gekregen dat begon dus al goed voor ons! De jeudige en aangename bedoening ging verder door die enthousiaste meid in jullie zaak, wat een aangenaam gevoel als klant dit mag even gezecht worden! Dan onze mosseltjes waren een TOPPER na aanraden van jullie top personeel ze kon ons overtuigen met een lach om deze te proberen wel wij waren ze verrast dat een simpel gerecht zo overheerlijk kan zijn en dan de aanbevolen wijn geweldige keuze van jullie glimlachse bediening Op en top TOP! Knap doe zo verder en een pluim voor meid in de bediening wat een aangenaam gevoel als klant!

placeholder
Dirk Bulcke
Dirk recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/05/2015

om snel te vergeten

We dachten iets speciaals mee te maken via de Sodexo lunch days, maar kwamen toch ietwat bedrogen uit. Niet alleen bleek er iets misgelopen te zijn met het doorgeven van onze inschrijving aan het restaurant, ook het feit dat niet van de kaart mocht worden gekozen was (voor ons dan toch) een verrassing. Blijkbaar ook voor de keuken, want we moesten meer dan drie kwartier wachten tussen het voor- en hoofdgerecht. De maaltijd was redelijk (alhoewel het vet waarin de kroketten werden gebakken toch wel aan vervanging toe was) maar, toegegeven, de bediening was zeer vriendelijk en de kelner was zelf zeer verveeld met de vertraging. Kortom, ik denk niet dat wij nog gebruik gaan maken van toekomstige Sodexo lunch promoties.... :)

Karin Van Camp
Karin recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/05/2015

lunch

een vlugge lunch met ons 2 was prima, goede en vriendelijke bediening en we hebben zeer lekker gegeten en het glaasje wijn erbij was top

placeholder
Tine Van Olmen

Hier kom ik terug!

Ik ben nogal kieskeurig wanneer het op eten neerkomt, maar 't schoon lier was echt SUPERLEKKER! Mijn steak was perfect gebakken en lekker mals. Soms ga ik in duurdere restaurants en dan zitten er of terwijl pezen in, of terwijl is hij niet goed gebakken. Ook de pepersaus is een aanrader! Frietjes zijn zoals ze moeten zijn, goed gebakken en lekker krokant. De ober was heel vriendelijk, je ziet dat hij ervaring heeft... Een dikke pluim voor kok en personeel! Als het goed is, mag het ook gezegd worden :) Ik kom snel terug!

Bart Van Bladel

Een aanrader

we hadden het vleesmenu genomen en dit was van voor- tot en met nagerecht lekker. Enige minpunt was dat het een zeer drukke avond was en ze ons initieel wat vergeten waren. Het duurde te lang voordat iemand kwam en het was pas nadat we iemand riepen dat men de bestelling kwam opnemen. Al is het dat ze al de aperitief noteerden. Dat zou het wachten alvast aangenamer gemaakt hebben. Verder niets aan te merken.

Patrick Somers

uitsstekend restaurant

lekker eten in een aangenaam kader

Tous les avis de ce restaurant