Avis pour Dijk 34

1322 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Ecrire un avis
7.5
1322 avis
date score
Frédéric L.Lacroix
Frédéric L. recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/08/2017
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour Bongo bubbels

Zeer vriendelijk en attente bediening. Je voelt...

Zeer vriendelijk en attente bediening. Je voelt je welkom en op je gemak. De bediening valt als een puzzeltje in elkaar. Ik kom zeker terug.

Kristien L.Lamon
Kristien L. recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/08/2017
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour Bongo bubbels

Zeer vriendelijke bediening, mooi gebracht...

Zeer vriendelijke bediening, mooi gebracht ontbijt in het kader van Bongo Bon, Ontbijt met bubbels. Zeker en vast een aanrader. We gaan er zeker nog eens naartoe !

Leen B.Bollen
Leen B. recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/08/2017

Met 6 personen allemaal een verschillend gerech...

Met 6 personen allemaal een verschillend gerecht besteld en ieder was tevreden over kwaliteit en smaak.

Francine D.De Meulder
Francine D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  18/08/2017
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour Bongo bubbels

Mooie omgeving .lekker en verzorgt eten .Vriend...

Mooie omgeving .lekker en verzorgt eten .Vriendelijke bediening .Voor herhaling vatbaar .Zal zeker reklame maken.

JohnBosmans
John recommande ce restaurant pour:
Avis du  18/08/2017

Één opmerking: de afrekening gebeurde door...

Één opmerking: de afrekening gebeurde door een man met een nogal arrogante uitstraling. Hij heeft ook iets extra aangerekend,dus onderlinge communicatie kan zeker beter! Spijtig genoeg hebben we dit thuis pas gemerkt. Het ontbijt was heerlijk, het uitzicht op het terras was prachtig, honden waren welkom (andere gasten hadden er twee bij) en de bediening op zich was zeker niet opdringerig,wel correct en vriendelijk!

Agnes S.
Agnes S. recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/08/2017

Wij hadden graag zicht op Lier gehad!!! We...

Wij hadden graag zicht op Lier gehad!!! We hebben nogal laat besteld.dus het was ok!!!

Danny V.
Danny V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/08/2017

Wij gaan 2 à 3 keer per jaar ontbijten in Dijk...

Wij gaan 2 à 3 keer per jaar ontbijten in Dijk 34. Aanbod is net iets anders dan bij andere gelegenheden. Verschillende kleinere hapjes die samen een mooi en lekker geheel vormen. Bijkomend 2 pistolets en 1 croissant per persoon. Confituur en choco als extra. Lekkere koffie. Correcte en vlotte bediening ook indien heel druk in de zaak. Prima!

AnnickVan Aelst
Annick recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/08/2017
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour Bongo bubbels

Lekker eten, leuke zaak. Zou nog aangenamer...

Lekker eten, leuke zaak. Zou nog aangenamer geweest zijn, indien zaalverantwoordelijke iets vriendelijker was.

Maria D.Deceuster
Maria D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/08/2017
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour Bongo bubbels

1 tas koffie is wat weinig. En een persooneelsl...

1 tas koffie is wat weinig. En een persooneelslid was onvriendelijk.

Claudine W.Wouters
Claudine W. recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/08/2017
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour Bongo bubbels

Le brunch correspondait à ce qu'on attendait. C...

Le brunch correspondait à ce qu'on attendait. Cependant deux remarques: la serveuse pas très accueillante ( heureusement les serveurs étaient aimables) et la salle est bruyante. C'est pour cela qu'on a choisi la terrasse qui était plus agréable.

date score