Avis pour Postelsche Hofstee

82 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.9
82 avis
date score
marie-josee C.
Avis du: 18/03/2019
marie-josee C. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Al bij het binnen komen zeer vriendelijk Jasse...

Al bij het binnen komen zeer vriendelijk Jassen aannemen vond dat zeer top ook het eten was lekker en warm opgediend personeel vriendelijk netjes en toch niet te stijf de kleinkinderen waten er ook bij alles vlot verlopen doe zo verder zou ik zeggen bedankt

Joke
Avis du: 18/03/2019
Joke recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Gezellige sfeer, goed eten en leuke bediening,...

Gezellige sfeer, goed eten en leuke bediening, we komen zeker op korte termijn terug.

luc
Avis du: 18/03/2019
luc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Goede combinatie inrichting en gastronomie...

Goede combinatie inrichting en gastronomie

Margo D.
Avis du: 26/12/2018
Margo D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Vriendelijke bediening. Het eten was lekker....

Vriendelijke bediening. Het eten was lekker. De gerechten volgde elkaar wel snel op.

linda g.
Avis du: 16/12/2018
linda g. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

goede en vlotte vriendelijke bediening. genoeg...

goede en vlotte vriendelijke bediening. genoeg tijd tssn de gerechten. lekker eten in gezellige sfeer goede kwaliteit voor een goede prijs

Jos
Avis du: 16/12/2018
Jos recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellige sfeer,lekker eten en fantastische...

Gezellige sfeer,lekker eten en fantastische bediening ( janne) Prijs kwaliteit verhouding is goed J heesters. reusel

An
Avis du: 15/12/2018
An recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Gezellig zitten, uitgebreide kaart, lekkere...

Gezellig zitten, uitgebreide kaart, lekkere gerechten, vriendelijke en correcte bediening. Kortom, een aanrader. Enige minpuntje, aardappelgerecht wordt bij hoofdgerecht extra aangerekend.

[anonymous]
Avis du: 12/12/2018
[anonymous] recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Beste, Wij waren zeker tevreden over ons bezoek...

Beste, Wij waren zeker tevreden over ons bezoek van afgelopen maandag 10 december. Aangename en gezellige sfeer, vriendelijke ontvangst,snelle bediening en een pluim voor de kok.

Willy W.
Avis du: 09/12/2018
Willy W. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Omdat onze gasten die we bij hadden ook zeer...

Omdat onze gasten die we bij hadden ook zeer tevreden waren,omdat er veel variatie was in de hoofdmenu zowel vis,vlees als ook wild! Het is zeker een aanrader!

lia
Avis du: 08/12/2018
lia recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Een super mooie locatie, en we hebben erg lekke...

Een super mooie locatie, en we hebben erg lekker gegeten. Bediening was goed en het was erg gezellig.

date score