Avis pour Gasthof De Beiaard

113 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
113 avis
date score
Roger
Avis du: 01/04/2019

Niet erg flexibel in de voorbereiding. Kreeg...

Niet erg flexibel in de voorbereiding. Kreeg zelfs (bijna) ruzie met een zeer onvriendelijke meneer aan de telefoon. Is toch geen rare vraag als je met 18 graden graag buiten wilt eten. Echter onmogelijk en dat werd op een meer dan lompe manier medegedeeld. Ook jammer dat diezelfde meneer te vroeg begon te schelden voordat hij de hoorn had opgehangen. Overigens alle complimenten aan het personeel. Was goed. Maar zou die meneer de telefoon niet meer laten opnemen. Sterker, zou niet meer met hem willen en gaan werken. Wat een lompheid en dat in een branche die zich GASTVRIJHEID noemt. Niet echt een GASThof......... Alle sterkte in de toekomst

Greet
Avis du: 26/12/2018
Greet recommande ce restaurant pour: Groupes

Wij hadden gereserveerd om 12u30 . De bediening...

Wij hadden gereserveerd om 12u30 . De bediening verliep niet vlot.Sommige van ons hadden al drank terwijl er 2 nog een hele tijd moesten wachten. Lang moeten wachten op de soep.Heb om 14u achter onze soep gevraagd en men zei dat het heel druk was. Toen we ze eenmaal hadden kwam meteen het hoofdgerecht erna, daar zat geen tijd meer tussen. Voor kinderen is zolang wachten niet prettig en het zou prettiger geweest zijn moest de tijd tussen de gerechten ongeveer hetzelfde geweest zijn. Het eten was goed ! Met vriendelijke groeten, Greet Crols

Michiel
Avis du: 19/05/2019
Michiel recommande ce restaurant pour: Couples

Ontzettend chagrijnige bediening (vrouw), mocht...

Ontzettend chagrijnige bediening (vrouw), mochten niet buiten zitten, kwam ons eten niet buiten brengen. Achterlijk

Neil
Avis du: 27/05/2019
Neil recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Veel fouten met bediening: gerechten en drinken...

Veel fouten met bediening: gerechten en drinken vergeten

Annie L.
Avis du: 14/05/2018
Annie L. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Ondanks reservering was de wachttijd veel te...

Ondanks reservering was de wachttijd veel te lang.

Rianne D.
Avis du: 21/08/2017
Rianne D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Wij hadden gereserveerd maar konden onze auto...

Wij hadden gereserveerd maar konden onze auto nergens parkeren, het was ontzettend druk, waardoor we uiteindelijk door zijn moeten rijden. Erg vervelend dus.

Conny
Avis du: 25/12/2019
Conny recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

vriendelijk personeel; gezellige sfeer; lekker...

vriendelijk personeel; gezellige sfeer; lekker eten

Roland
Avis du: 03/06/2019
Roland recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De planning was perfect! De boterkoek en de...

De planning was perfect! De boterkoek en de koffie werden zeer geapprecieerd.

Wiecher
Avis du: 24/01/2018
Wiecher recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

De Beiaard is een prettig restaurant om te...

De Beiaard is een prettig restaurant om te vertoeven. Goede kwaliteit, snelle bediening en ongeacht drukte blijft omgevingslawaai binnen de perken. En dat alles voor een alleszins redelijke prijs.

Monique
Avis du: 10/03/2020
Monique recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

altijd gezellig...

altijd gezellig

date score