Avis pour Gasthof De Beiaard

113 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
113 avis
date score
Walter
Avis du: 19/06/2017
Walter recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

de frietjes waren heel lekker. Ik had asperges...

de frietjes waren heel lekker. Ik had asperges met garnalen als hoofdschotel. De garnalen waren lekker, maar er waren er heel weinig, het was de portie van een voorgerecht. Daarna had ik nog honger. Gelukkig was men zo vriendelijk van me nog een sneetje zalm, sla en extra frietjes te geven. Daardoor ben ik tevreden.

Maria C.
Avis du: 21/06/2017
Maria C. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

uitstekende service - prijs /kwaliteit ok...

uitstekende service - prijs /kwaliteit ok

Luc
Avis du: 23/06/2017
Luc recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker En goed...

Lekker En goed

E.
Avis du: 28/06/2017
E. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Afgelopen dinsdag ribbetjes van de bbq gegeten,...

Afgelopen dinsdag ribbetjes van de bbq gegeten, erg lekker! Super mals en vers bereid op de BBQ die buiten staat, beleving. In ons gezelschap zat een vegetariër, zij heeft de gelakte zalm gegeten welke er ook super uit zag en erg lekker was. De prijs-kwaliteit verhouding was super, en de bediening uitstekend. Kortom, zeker een aanrader!

Martine
Avis du: 02/07/2017
Martine recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Mooi gelegen,vriendelijke bediening en lekker...

Mooi gelegen,vriendelijke bediening en lekker eten .De trappist mag ik zeker ook niet te vergeten.

Louisa W.
Avis du: 07/07/2017
Louisa W. recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner

Vriendelijke ontvangst. Goede bediening. Het...

Vriendelijke ontvangst. Goede bediening. Het geserveerde voldeed aan datgene wat we bestelden.

Bram
Avis du: 09/07/2017
Bram recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

Ontbijt was zeer minimaal! Enkel 2 keizerpistol...

Ontbijt was zeer minimaal! Enkel 2 keizerpistolets en 1 sneetjes grijs industrieel brood, eitje geen keuze, geen vers fruit en/of youghurt noch fruitsap! Enkel choco, boter en confituur uit plastieke potjes. Kortom, een ontbijt zoals in een ziekenhuis. Jammer met zoveel lekkere lokale producten vlakbij!

Robert
Avis du: 09/07/2017
Robert recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Aangenaam interieur, prachtige omgeving, correc...

Aangenaam interieur, prachtige omgeving, correcte prijs/kwaliteit van de broodmaaltijd, verzorgde bediening enz....

MARCEL
Avis du: 31/07/2017
MARCEL recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekkere eten ( prijs / kwaliteit - zeer vriende...

Lekkere eten ( prijs / kwaliteit - zeer vriendelijke bediening - gezellig interieur

chris
Avis du: 09/08/2017
chris recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

zeer aangename bediening...

zeer aangename bediening

date score