Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi, Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.8 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Eline
Avis du: inconnu

teleurstellend, summier,

Met 4 personen: € 190,00 4xhoofdgerecht, 1 dessert, 3 koffie en 1 fles water, 1 fles wijn. Wij hadden vrienden uitgenodigd om bij de beste kok op visgebied in Vlaanderen lekker vis te gaan eten. Het werd 1 grote teleurstelling: alles zoals voorgesteld op websites was niet aanwezig, zelfs een place mate kon er nog niet af. De paling in het groen werd door 2 pers. als niet lekker ervaren (zurige saus en paling niet lekker), de sliptongetjes 3 stuks werden op een verder leeg bord opgediend. Daarbij een bakje friet en bakje sla (kraak noch smaak) p.p. en dat was het. I.p.v.het bestelde dessert kwamen er 3 bolletjes ijs met choc.saus op tafel. Door het geheel, met slechte bediening, hierover niets meer gezegd. Wij bevelen dit restaurant niet aan!!!!!

luc
Avis du: inconnu

hoi, wij komen hier al een tijdje, het eten...

hoi, wij komen hier al een tijdje, het eten is hier zeer lekker ook zijn er geregeld nieuwe suggesties. de eigenaars zijn er zeer vriendelijk en de sfeer is er opperbest het is een aanrader voor iedereen om hier eens te komen eten eens hiervan geproefd te hebben blijf je zeker komen!!!!!!! alvast een pluim voor de eigenaars eline en koen.

luc
Avis du: inconnu

we komen al een tijdje eten in leche plat. het...

we komen al een tijdje eten in leche plat. het eten is er altijd lekker en verzorgt,geregeld nieuwe suggesties de eigenaars en de sfeer zijn er geweldig je wordt er altijd goed ontvangen gewoon super zeker eens proberen een echte aanrader!!!!!!

Palma
Avis du: inconnu

Wij komen hier eigenlijk al van in het begin....

Wij komen hier eigenlijk al van in het begin. Het eten is lekker, de bediening is zeer professionnel en vriendelijk. Wij voelen ons hier gewoon thuis.

Tous les avis de ce restaurant