Avis pour Roosekes Breem

133 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.9
133 avis
date score
LUDO
Avis du: 20/09/2020
LUDO recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

we werden vriendelijk onthaald , de bediening...

we werden vriendelijk onthaald , de bediening was vlot en vriendelijk . het eten was ook goed . we hebben genoeten van een gezellige avond in ROZEKES BREEM

Griet
Avis du: 13/09/2020
Griet recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Vriendelijke mensen bedienen gasten met lekkere...

Vriendelijke mensen bedienen gasten met lekkere gerechten en aandacht voor covidmaatregelen..behalve chef die in de zaak komt zonder mondkapje!

bert
Avis du: 08/09/2020
bert recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

de bediening en het zeer lekkere eten konden...

de bediening en het zeer lekkere eten konden ons alweer enorm bekoren waarvoor onze hartelijke dank

wendy
Avis du: 06/09/2020
wendy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We hebben heel lang moeten wachten op ons eten...

We hebben heel lang moeten wachten op ons eten en we zaten helemaal in den trek. Het eten was heel lekker maar duurde allemaal veel te lang

Jozef
Avis du: 31/08/2020
Jozef recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Mooie zaak, lekker gegeten, vriendelijk persone...

Mooie zaak, lekker gegeten, vriendelijk personeel

Monique
Avis du: 31/08/2020
Monique recommande ce restaurant pour: Groupes

We hebben erg lang moeten wachten vooraleer...

We hebben erg lang moeten wachten vooraleer we ons voorgerecht geserveerd kregen, maar liefst een uur. In eerste instantie hebben we ons hierover niet druk gemaakt, het was tenslotte de verjaardag van onze dochter die we kwamen vieren. Het hoofdgerecht liet echter dan echter ook weer meer dan een uur op zich wachten, en het was dan al iets minder leuk. We hadden alle 5 een simpele steak besteld, dus niets ingewikkeld. Alle 5 de steaks kwammen doorbakken op ons bord, terwijl de uitdrukkelijke vraag gesteld was om er 1 saignant, 3 a point , en 1 goed te bakken. We hebben dit gemeld, en er werd voorgesteld om nieuwe steaks te bakken, en dit terwijl we al twee keer meer dan een uur zaten te wachten op ons eten. We hebben dan ook gezegd dat we niet wilden dat de een zat te eten, terwijl de ander wederom moest wachten . Je gaat ten slotte naar een restaurant om samen te eten. De ober nam zelf een bord mee om te laten zien in de keuken, 'anders geloven ze me niet' zei hij. Hij kwam nog langs met een ander stuk vlees, maar dat was iets wat we niet besteld hadden. We hebben dan ook besloten om geen nagerecht meer te bestellen. Enfin, we hebben wel de volle rekening van 300 euro voorgeschoteld gekregen, zonder enige vorm van excuses of pardon. Toen we vroegen of de we de manager konden spreken, duurde het erg lang vooraleer deze zelfs kwam. Ook hier geen excuses voor het lange wachten of de manier waarop dit afgehandeld werd. De enige opmerking die we kregen was dat wij geen geduld hadden voor een ander stuk vlees? Ik vind het ongelooflijk dat we zo minachtend behandeld werden. We hebben er alle begrip voor dat er iets fout kan gaan, maar wees dan fair en kom er voor uit. Dit behaalt absoluut niet de schoonheidsprijs van hoe je met je klanten omgaat.

Wilfried
Avis du: 31/08/2020
Wilfried recommande ce restaurant pour: Couples

Niet de allerfijnste keuken, maar wel ok. Ook...

Niet de allerfijnste keuken, maar wel ok. Ook ietwat te grote porties naar onze smaak.

Maerien
Avis du: 30/08/2020
Maerien recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Top...

Top

Jo
Avis du: 22/08/2020
Jo recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer lekkere keuken. Vlotte service voor een...

Zeer lekkere keuken. Vlotte service voor een middaglunch. Aangename en professionele bediening.

Dirk
Avis du: 20/08/2020
Dirk recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Goede service, lekker eten en rustig tafelen...

Goede service, lekker eten en rustig tafelen

date score