Avis pour Hof Ter Hulst

392 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.1
392 avis
date score
LIEVEN
Avis du: 19/05/2019
LIEVEN recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Super gegeten voor eerlijke prijs in een gezell...

Super gegeten voor eerlijke prijs in een gezellig kader en goede vlotte bediening. Aanrader.

Nadia
Avis du: 13/05/2019
Nadia recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Serene sfeer, en super lekker eten!...

Serene sfeer, en super lekker eten!

Stef
Avis du: 09/05/2019
Stef recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Mooie locatie, lekker eten en eerlijke prijzen....

Mooie locatie, lekker eten en eerlijke prijzen. We hebben er van genoten.

Koen
Avis du: 04/05/2019
Koen recommande ce restaurant pour: Gastronomie

zeer lekker en goede service...

zeer lekker en goede service

Carl
Avis du: 02/05/2019
Carl recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het was zeer lekker. De chef kan koken. We...

Het was zeer lekker. De chef kan koken. We waren er drie maal telkens was het buitengewoon. En dan nog zorgen voor een gehandicapt kind. Chapeau !!!!!

Ludo
Avis du: 22/04/2019
Ludo recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Rustgevende omgeving met een vriendelijke bedie...

Rustgevende omgeving met een vriendelijke bediening en een kwalitatief hoogstaande culinaire ervaring.

walter i.
Avis du: 20/04/2019
walter i. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Zeer vriendelijke ontvangst. Super lekker geget...

Zeer vriendelijke ontvangst. Super lekker gegeten , alles tiptop in orde. Mooie avond. Proficiat aan de chef !!!

Karin
Avis du: 18/04/2019
Karin recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Heel lekker seizoensmenu met perfect passende...

Heel lekker seizoensmenu met perfect passende wijnen en aan een correcte prijs. Ook de bediening verliep vlekkeloos. Het interieur straalt rust uit wat ideaal is voor een rustig gesprek.

Kristin
Avis du: 14/04/2019
Kristin recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Wij hebben lekker gegeten en alles was dik...

Wij hebben lekker gegeten en alles was dik in orde...helemaal binnen de verwachtingen.

date score