Très bon 8.0 Score basé sur 12 avis

DE BERGERIE
DE BERGERIE
DE BERGERIE
DE BERGERIE
DE BERGERIE
DE BERGERIE

De Bergerie

Turnhoutsebaan 627 2110 WIJNEGEM

Cuisine

Belgo-française Italienne Saisonnière

Jours de fermeture

Lundi

Contact

Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook

A propos de ce restaurant

Bienvenue chez 'De Bergerie'

Info

Facilités Menus enfants, Parking, Chiens acceptés, Accès aux moins valides, Terrasse, Bar - Lounge, Espace fumeurs Cadre Cadre contemporain
Modes de paiement Master Card, Visa, Bancontact
12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 

Note moyenne des avis

8.0 Basé sur 12 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
placeholder
Anto Herbert Kour
Anto recommande ce restaurant pour:
Date du repas: inconnu

Super bel environnement

Bon service! Des plats frais! Très bonne expérience

placeholder
Jose Willemsen
Date du repas: inconnu

Bediening

Bediening laat te wensen over , geen servet ,geen bestek alles vergeten ,geen place matje ,geen hapje bij een glas wijn , het lijkt allemaal te veel gevraagd , ze hebben liever dat je een maaltijd besteld ,maar in de namiddag zou een hapje en drankje toch ook moeten kunnen . Spijtig voor zo een mooie plaats met gezellig terras ,het is een mooi etablissement .

raoul dirckx
Date du repas: inconnu

correcte restauratie.

Voorgerechten waren zeer goed , hoofdschotel in overeenstemming met de prijs, desserten lekker, op een aangenaam terras met vlotte bediening.

Nicole Van Poucke
Date du repas: inconnu

Ondermaats

Gisteren met valentijn gehoopt op een gezellige, culinaire avond. De realiteit was gans anders. Te weinig personeel in de zaal, totaal geen organisatie en eten dat lauw werd opgediend. De amuses werden samen met het voorgerecht gebracht (hebben we dan maar aan de tafel naast ons gegeven). Somige tafels hebben meer dan een uur moeten wachten op hun amuses. Er was in het ganse restaurant een grote ontevredenheid bij de klanten. Dit restaurant behoort tot de kategorie "één keer en nooit meer".

Didier Wandels
Date du repas: inconnu

Lekker, vriendelijk, mooi kader !

Een lichtpunt in de duisternis ! Zeer goede, vlotte, correcte, supervriendelijke service , lekker eten, correcte porties , dat maak je tegenwoordig niet veel meer mee. Ook een mooi kader , je zit niet te dicht op elkaar, grote parking,mooi terras, lekkere huiswijn. We komen zeker terug. Hier kunnen veel restaurants, brasserieën een voorbeeld aan nemen . Een suggestie : misschien ook de mogelijkheid aanbieden om met een bankkaart ( Bancontact, maestro) te betalen ipv enkel met kredietkaart ( visakaart).

placeholder
Anny Wisko
Date du repas: inconnu

Delicious

Had a very delicious meal at Bergerie. The food was very tasty and more than sufficient portions. Staff was friendly and helpful, service was quick. Price was exactly what I expected for what I got.

Ronald Brouwers
Date du repas: inconnu

Voor de tweede keer lekker gegeten, toch liep...

Voor de tweede keer lekker gegeten, toch liep het bij de bestelling fout. Ik bestelde van de kaart en mijn echtgenote nam het menu. Na 15 min. kwam de dienster melden dat we van de chef samen het menu per tafel moesten nemen. Belachelijk! Besluit: volgende keer reserveer ik twee aparte tafeltjes naast elkaar zodat mijn echtgenote het menu kan nemen en ik iets van de kaart! Toch lekker gegeten.

Freddy Willaert
Date du repas: inconnu

Met 4 personen à la carte gegeten. mooie porti...

Met 4 personen à la carte gegeten. mooie porties , lekker klaargemaakt, lekkere huiswijn wit en rood. In een mooi kader, vriendelijke bediening en alles voor een goede prijs kwaliteit. De gamba's zijn een aanrader op verschillende wijze klaargemaakt. We komen zeker terug

Iris Bruwiere
Date du repas: inconnu

zeer gezellig, en rustig...

zeer gezellig, en rustig

Frank Van den Broecke
Date du repas: inconnu

Zeer lekker gegeten, tegen een eerlijke prijs....

Zeer lekker gegeten, tegen een eerlijke prijs. Gezellige sfeer. Bediening kan iets vlotter, maar is zeer vriendelijk en attent. Een geslaagde avond... en voor herhaling vatbaar

Tous les avis de ce restaurant