Tel. : 02.421-70-70
Fax : 02.425.97.26
Avenue Broustin 73-75
1083 BRUSSEL ( GANSHOREN )
Sluitingsdagen: dinsdag en woensdag + donderdag indien feestdag
Jaarlijkse sluiting:
Terras
Budget : ± 70 EUR
Betalingswijze :
American Express, Diners Club, Master Card, Visa
| De hierna geplaatste commentaren zijn een selectie van de commentaren geschreven door de surfers. Resto.be houdt zich het recht voor commentaren niet te publiceren indien ze niet overeenkomen met de filosofie van de website. De inhoud, evenals de quotaties voor kwaliteit, service en sfeer zijn een weergave van de bevindingen van de schrijver. Deze commentaren vertegenwoordigen dus niet de mening van Resto.be of professionele redacteurs. Over het al dan niet publiceren van een tekst op Resto.be wordt geen correspondentie gevoerd. |
| |
| mike en sabine ( 34 - berchem )16/08/2010
Naar de adressenlijst van mike en sabine
| Lekker gegeten in een mooi kader. Plus menu's aanpassen geen probleem, wijnen lekker en voldoende geschonken, vriendelijke bediening, enkele gerechten waren op *** niveau. Minder vonden wij het gebrek aan smaak van sommige gerechten bv. fletse soep met artichok en truffel of aardappel truffelkroket, enkel mevrouw praat Nederlands. Bruneau is nog steeds groots en * meer dan waard, hier vind je nog een verse keuken met respect voor de basiskeuken en je weet wat je eet. Memorabel de tarbot en mechelsekoekoek. Wij komen nog eens terug! (336260) |
| Mijn quotatie |
| Kwaliteit: 8 / 10 |