Avis

Restaurant Barba

Mechelsestraat 22 3000 LOUVAIN
Rene Tijdgat
ReneTijdgat
Avis du  06/04/2025 10:37
Rene recommande ce restaurant pour:

Heel lekkere lunch (zoals altijd) Ongedwongen sfeer, vriendelijke bedi...

Heel lekkere lunch (zoals altijd) Ongedwongen sfeer, vriendelijke bediening. Een plaats waar je telkens graag terugkeert

Rene Tijdgat
0 Favoris
0 Avis
Avis du  06/04/2025 10:37
Rene recommande ce restaurant pour:

Heel lekkere lunch (zoals altijd) Ongedwongen sfeer, vriendelijke bedi...

Heel lekkere lunch (zoals altijd) Ongedwongen sfeer, vriendelijke bediening. Een plaats waar je telkens graag terugkeert

Restaurant Barba

Mechelsestraat 22 3000 LOUVAIN
Rene Tijdgat
ReneTijdgat
Avis du  06/05/2023 22:47
Rene recommande ce restaurant pour:

Heel lekker eten, knappe presentatie fijne wijntjes, gezellige sfeer...

Heel lekker eten, knappe presentatie fijne wijntjes, gezellige sfeer

Rene Tijdgat
0 Favoris
0 Avis
Avis du  06/05/2023 22:47
Rene recommande ce restaurant pour:

Heel lekker eten, knappe presentatie fijne wijntjes, gezellige sfeer...

Heel lekker eten, knappe presentatie fijne wijntjes, gezellige sfeer

Restaurant Barba

Mechelsestraat 22 3000 LOUVAIN
Rene Tijdgat
ReneTijdgat
Avis du  11/12/2022 09:29
Rene recommande ce restaurant pour:

Gezellige sfeer, prima bediening,maar vooral heel lekkere en prachtig ...

Gezellige sfeer, prima bediening,maar vooral heel lekkere en prachtig gepresenteerde gerechten. Telkens verrassend en inventief, zeker een toppertje in Leuven, wij zijn er al telkens meer dan voldaan buitengestapt

Rene Tijdgat
0 Favoris
0 Avis
Avis du  11/12/2022 09:29
Rene recommande ce restaurant pour:

Gezellige sfeer, prima bediening,maar vooral heel lekkere en prachtig ...

Gezellige sfeer, prima bediening,maar vooral heel lekkere en prachtig gepresenteerde gerechten. Telkens verrassend en inventief, zeker een toppertje in Leuven, wij zijn er al telkens meer dan voldaan buitengestapt

Restaurant Preuverie

Paardsdemerstraat 21 3500 HASSELT
Rene Tijdgat
ReneTijdgat
Avis du  02/11/2022 14:05
Rene recommande ce restaurant pour:

Zoals steeds werden wij weeral verrast door de inventieve kookwijze va...

Zoals steeds werden wij weeral verrast door de inventieve kookwijze van de patron. Met dagverse seizoensgebonden ingredienten maakt hij verrassend lekkere combinaties, die niet alleen lekker zijn maar ook nog leuk ogen. Combineer dat met het enthousiasme en de vriendelijke gastvrijheid , dan weet je dat je op de juiste plaats zit in Hasselt om te genieten.

Rene Tijdgat
0 Favoris
0 Avis
Avis du  02/11/2022 14:05
Rene recommande ce restaurant pour:

Zoals steeds werden wij weeral verrast door de inventieve kookwijze va...

Zoals steeds werden wij weeral verrast door de inventieve kookwijze van de patron. Met dagverse seizoensgebonden ingredienten maakt hij verrassend lekkere combinaties, die niet alleen lekker zijn maar ook nog leuk ogen. Combineer dat met het enthousiasme en de vriendelijke gastvrijheid , dan weet je dat je op de juiste plaats zit in Hasselt om te genieten.

Restaurant Troubadour

Tiensestraat 32 3000 LOUVAIN
Rene Tijdgat
ReneTijdgat
Avis du  18/04/2022 11:55
Rene recommande ce restaurant pour:

Wij waren in het geheel niet tevreden over de kwaliteit en bereiding v...

Wij waren in het geheel niet tevreden over de kwaliteit en bereiding van de hoofdschotels en nagerecht. De zeewolf met kruidenkorst , was droog ofwel niet vers en uit de frezer of te lang gebraden, de saus was onsmakelijk. De paardefilet was mals, goed saignant maar het had geen smaak, twijfel zelfs of het paardefilet was. De frieten en kroketten waren ´iet perfect gebakken. Het nagerecht coupe Colonel was een ongeslagen versie van wat normaal een lekker nagerecht kan zijn. Als oud-leerling van de hotelschool waren wij toch ontgoocheld, wil wel meegeven dat de scampi´s en aspergesoep ok waren.

Rene Tijdgat
0 Favoris
0 Avis
Avis du  18/04/2022 11:55
Rene recommande ce restaurant pour:

Wij waren in het geheel niet tevreden over de kwaliteit en bereiding v...

Wij waren in het geheel niet tevreden over de kwaliteit en bereiding van de hoofdschotels en nagerecht. De zeewolf met kruidenkorst , was droog ofwel niet vers en uit de frezer of te lang gebraden, de saus was onsmakelijk. De paardefilet was mals, goed saignant maar het had geen smaak, twijfel zelfs of het paardefilet was. De frieten en kroketten waren ´iet perfect gebakken. Het nagerecht coupe Colonel was een ongeslagen versie van wat normaal een lekker nagerecht kan zijn. Als oud-leerling van de hotelschool waren wij toch ontgoocheld, wil wel meegeven dat de scampi´s en aspergesoep ok waren.