Avis
Restaurant Het Reigershof
Altijd is de chef op zoek naar het ongewone,zoals zalm gerookt,of zeew...
Altijd is de chef op zoek naar het ongewone,zoals zalm gerookt,of zeewolf met onbekende(wel zeer lekkere) saus. En nooit te zwaar,ideale dosering. Ook de wijnkeuze getuigt van een meesterschap. In de Polders is het goed vertoeven,in de hof met de reigers die zien of alles goed is !
Altijd is de chef op zoek naar het ongewone,zoals zalm gerookt,of zeew...
Altijd is de chef op zoek naar het ongewone,zoals zalm gerookt,of zeewolf met onbekende(wel zeer lekkere) saus. En nooit te zwaar,ideale dosering. Ook de wijnkeuze getuigt van een meesterschap. In de Polders is het goed vertoeven,in de hof met de reigers die zien of alles goed is !
Restaurant Het Reigershof
Vindingrijk,die combinaties,bijv. skrei en miso, dry aged en ganzeleve...
Vindingrijk,die combinaties,bijv. skrei en miso, dry aged en ganzelever,nero d'avola en barbarie-eend,bediening alsof je thuis bent(in de polders!),een avontuur,de chef "ad astra"! Subliem dus.
Vindingrijk,die combinaties,bijv. skrei en miso, dry aged en ganzeleve...
Vindingrijk,die combinaties,bijv. skrei en miso, dry aged en ganzelever,nero d'avola en barbarie-eend,bediening alsof je thuis bent(in de polders!),een avontuur,de chef "ad astra"! Subliem dus.