Avis
Restaurant Brasserie Albert
een zware ontgoocheling.
Brasserie Albert bevindt zich op een sfeervolle, mooie, authentieke locatie aan het strand van Oostende. Je zou dan ook denken dat wat je op je bord krijgt navenant is. Niets is minder waar. We bestelden een menu met als gerechten garnaalcocktail, rib-eye en sliptongetjes. De garnalencocktail was smaakloos, de sliptongen waren zo goed als uitgedroogd en de rib-eye was een en al zenuwen. De bijbehorende salade lag in de olijfolie. Een lekkere vinaigrette zou hier al het verschil maken. Kortom niet voor herhaling vatbaar. Jammer.
Restaurant Brasserie Albert