Super vriendelijk, alles word mooi opgeruimd,...
Super vriendelijk, alles word mooi opgeruimd, het eten is daar super lekker. Het is de moeite waart om te gaan
Lekker eten, uitgebreid buffet en bovendien vriendelijke personeel beste Wok restaurant dat ik ooit geweest
Heel netjes en veel keuze Zeer lekker We gaan zeker nog terug
Il y avait un grand choix . Bien présenté et frais. Les adutes et les jeunes étaient contents
Lekker eten, vriendelijk personeel. Jammer van 1 lepel en 1 tang per tafel. Handschoenen beter
Het was coronaproef, zeer vriendelijke obers, personeel, prima service, en zeer lekker uitgebreid buffet. Wij komen zeker terug
Je kon geen losse gerechten bestellen , En heel de tafel. Van 8 personen kreeg maar 2 opscheplepels voor heel de tafel , Ik ben tussendoor gaan vragen of deze eens afgewassen konden worden . En ze zeiden mij dat ze dat nie wilden doen ….!!!! Ik ben blijven aandringen , Ook voor andere lepels , maar dit kregen we echt niet ! Echt degoutant . Hygyene telt voor hun niet precies Je moet dus eerst in pikante saus scheppen en dan met dezelfde lepel kindjes hun eten opscheppen
Super vriendelijk en heel lekker eten, voor ieder wat wils!