Ben altijd zeer tevreden als we daar gaan eten....
Ben altijd zeer tevreden als we daar gaan eten.Er hangt een gezellige sfeer en het is zeer aangenaam vertoeven.Het eten is er zeer lekker en verzorgd Zeker voor herhaling vatbaar.
Leuke sfeer, lekker eten. Enkel jammer dat er op zaterdagmiddag maar 1 pers is die de wok bedient, waardoor je een half uur moet aanschuiven... Sommige gerechten waren ook behoorlijk zout, dat is jammer.
Het eten was er heel lekker en vers. Wel heel druk. Even moeten wachten bij het binnengaan. Niet voor even rustig te gaan eten.
Lekker eten. Veel keuze. Vriendelijk personeel.
Zoals steeds ruime keuze, lekker eten.
Bediening zeer vriendelijk, mooi uitleg, zeker om terug te keren
Lekker, uitgebreid buffet. Vriendelijk personeel. Eerste bezoek, zeker niet het laatste
Lekker eten Veel keuze Je kan zelf u drinken uit de frigo halen dus hoef je niet te wachten tot iemand langs komt Vriendelijk personeel Tafel werd ook telkens vlot afgeruimd
Het eten was lekker en vers en personeel vriendelijk