Avis pour 't Brigandje

278 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.1
278 avis
date score
eddy d.
eddy d. recommande ce restaurant pour:
Avis du  25/06/2017

vriendelijke ontvangst en een vlotte bediening...

vriendelijke ontvangst en een vlotte bediening en het eten was lekker

ChristaTanghe
Christa recommande ce restaurant pour:
Avis du  19/06/2017

Ondanks de drukte werden we vlot bediend, aange...

Ondanks de drukte werden we vlot bediend, aangenaam kader en vriendelijk, enthousiast personeel. Onze vraag om niet aan een deur te zitten werd spontaan genoteerd en ook uitgevoerd! We zijn er al zoveel geweest en telkens was het prima in orde, we blijven komen!!

Angie C.Ciotarnel
Angie C. recommande ce restaurant pour:
Avis du  28/05/2017

Alles was heerlijk en de gastvrouw is geweldig❤...

Alles was heerlijk en de gastvrouw is geweldig❤️

SabineGoethals
Sabine recommande ce restaurant pour:
Avis du  27/05/2017

Altijd heel lekker eten en aangenaam zitten...

Altijd heel lekker eten en aangenaam zitten en gezellig,hondvriendelijk,kindvriendelijk!!in orde en netjes !!

DorineDe pre
Dorine recommande ce restaurant pour:
Avis du  25/05/2017

Heel lekker en gezellig gegeten een aanrader...

Heel lekker en gezellig gegeten een aanrader en een super tof team bedankt voor de gezellig avond

WalterBourgeois
Walter recommande ce restaurant pour:
Avis du  14/05/2017

Vleesgerechten van prima kwaliteit en eerlijke...

Vleesgerechten van prima kwaliteit en eerlijke verhouding prijs-kwaliteit

[anonymous]Deborah Lahousse
[anonymous] recommande ce restaurant pour:
Avis du  13/05/2017

Lekker eten, aangenaam kader, heel vriendelijk...

Lekker eten, aangenaam kader, heel vriendelijk en betaalbaar!

claudine V.
claudine V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  12/05/2017

Ik vindt het zeer jammer als je ribben neemt...

Ik vindt het zeer jammer als je ribben neemt en geen frietjes dat er 2 euro voor betaald ongehoord vindt ik

Wim D.
Wim D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  07/05/2017

We hebben heerlijk gegeten porties waren prima,...

We hebben heerlijk gegeten porties waren prima, vlees lekker mals, kortom zoals altijd , genoten!!

JeanSwinnen
Jean recommande ce restaurant pour:
Avis du  06/05/2017

Daar wij al meermaals in 't Brigandje zijn...

Daar wij al meermaals in 't Brigandje zijn komen eten, wisten wij exact wat te verwachten. Lekker eten, een uitstekende en vriendelijke service, en een lekker huiswijntje...

date score