We komen al een aantal jaar voor het ontbijt...
We komen al een aantal jaar voor het ontbijt en altijd lekker. Spijtige is dat frisdrank nietmeer inbegrepen zit en mag meer variatie zijn qua eten.
Het was niet zo als de andere keren dat ik er al geweest ben... we kregen maar 15 min voor dessert ... mensen voor ons zeiden ook dat het ni zoals anders was... en de andere mensen na ons kregen andere gerechten
Veel volk, dat ging op zich nog wel maar veel gerechtjes kwamen niet tot bij ons. Ook veel minder verschillende gerechtjes in vergelijking met ons vorige bezoek.
heel vriendelijk personeel, heel lekker eten en veel keuze
Vriendelijk personeel, lekker en genoeg eten en drinken.
Heel gezellig. Het eten was lekker en verzorgd
Lekker eten, goede bediening. Leuk concept.
Gezellige sfeer en super leuk concept. Dikke merci aan het personeel!! Zeker aan Jasmien!
Eten was zeer lekker ...toffe formule ! En hebben zeer goed rekening gehouden met mijn allergie ! Wij voelden ons verwend !!