lekkere gerechten, prima service...
lekkere gerechten, prima service
Leuke setting, goede bediening van vriendelijke mensen en toen ik vroeg of het mogelijk was om wat warme groenten bij mijn entrecote te krijgen, was dat geen enkel probleem (hoewel het gerecht zo niet op het menu stond, dus dank u aan de chef). Een restaurant dat verveine thee op de drankenkaart heeft staan, begrijpt hoe mensen eten. Ik vond het een bijzonder prettige ervaring en ik kom zeker terug!
Vriendelijk personeel!!!! Lekker eten aan normale prijzen! Leuk interieur. Doe zo voort. Proficiat!
Gezellig pand, leuke gevarieerde kaart, met zowel klassiekers als originele gerechten, ook lekkere veggie-opties.
Lekker eten en goede sfeer. Het Personeel is heel vriendelijk!
Het was een kennismaking met dit restaurant. Onbekend voor ons maar onze kleindochter Myrte werkt er regelmatig en prijsde het aan. We zullen zeker terugkomen. Snelle, vlotte en vriendelijke bediening. Het eten was lekker en viel bij iedereen in de smaak. Speciaal en exclusief interieur.
Personeel was vriendelijk en attent. We genoten van de vlotte bediening en het lekkere eten. Leuk adres om met een paar vrienden naartoe te komen.
Lekker gegeten, aangenaam kader en vriendelijke vlotte bediening.
yes