Cadre exceptionnel, personnel très agréable...
Cadre exceptionnel, personnel très agréable et repas savoureux. Certains prix sont un peu élevés.
Mijn vriend vroeg iets over de menu kaart en kreeg een kort antwoord terug. Hij nam uiteindelijk de filet pur maar ze vroegen ook niet hoe de cuisson moest zijn. Ik vroeg balletjes in tomatensaus met puree en kreeg frietjes... heb dit wel gemeld maar moest dan weer wachten op de puree. Balletjes waren ook lauw en was ook wel weinig wat je kreeg 2 balletjes voor een volwassenen. Mijn vriend vroeg ook nog een cola en moest daar toch enige tijd op wachten. Anderen mensen die binnenkwamen kreeg ook een mandje brood, hebben wij zelf niet gekregen. Vond het wat chaotisch tussen het personeel ook.
Eten was superlekker. Enige minpuntje was dat de koude wind door de vensters kwam en je in de tocht zat.
Vraiment satisfait . Repas simple mais top qualité de la viande et très bonne cuisson. Ambiance accueillante ... alors qu'il neigeait dehors un feu ouvert qui donne envie de rester . On attend des temps meilleurs pour la terrasse
Service excellent et souriant et rapide . Visnde excellente et cuite comme demandé
Bon service bon accueil bien mangé
Tout était bien, du repas au service. Et très sympa la petite salle à l étage.