Avis pour 't Of In Hove

252 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.6
252 avis
date score
Marcel V.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  20/03/2017
Marcel V. recommande ce restaurant pour:

Buitengewoon goede kwaliteit en presentatie...

Buitengewoon goede kwaliteit en presentatie van de hele menu - TOP voor Brasserie. Menig restaurant kan hier net of net niet aan tippen. Vlotte no-nonsense en gemeend vriendelijke bediening. Meer dan een aanrader - wij gaan alvast terug !

Timothy V.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  20/03/2017
Timothy V. recommande ce restaurant pour:

Heel tof restaurant om met kinderen te bezoeken...

Heel tof restaurant om met kinderen te bezoeken. Heel kindvriendelijk en toch aangenaam en gezellig kader. Lekker eten ook. De speeltuin buiten is groot en leuk voor kinderen van verschillende leeftijden.

ALAIN
0 Favoris
19 Avis
Avis du  19/03/2017
ALAIN recommande ce restaurant pour:

We hadden geresreveerd voor de Resto Days....

We hadden geresreveerd voor de Resto Days. De soep was heel lekker, het hoofdgerecht ook (schol in een bouillon van eekhoorntjesbrood). De porties waren niet groot, ik had graag een beetje meer soep gehad en een iets groter stuk vis. De cappuccinomousse was heerlijk. De rekening viel ook mee omdat aperitief en koffie of thee in het menu inbegrepen waren, wat niet dikwijls het geval is voor de Resto days.

PaulClaessens
0 Favoris
3 Avis
Avis du  19/03/2017
Paul recommande ce restaurant pour:

In dit restaurant was bijna alles voortreffelij...

In dit restaurant was bijna alles voortreffelijk. De bediening, de sfeer, de locatie,de kwaliteit van het eten....1 uitzondering.De porties waren wel erg miniem. Van de laatste 100 restaurants die ik bezocht heb zit dit restaurant bij mijn top 3 op gebied van minieme porties.

Nathalie E.
0 Favoris
2 Avis
Avis du  19/03/2017
Nathalie E. recommande ce restaurant pour:

Alain V.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  19/03/2017
Alain V. recommande ce restaurant pour:

Restodays. Ik lees soms dat er weinig eten...

Restodays. Ik lees soms dat er weinig eten word gegeven tijdens deze actie. ( aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht + koffie. Maar sommige mensen willen natuurlijk heel veel voor een kleine prijs. Wij zijn telkens tevreden en drinken daarbij een lekkere fles wijn. Wij maken het steeds gezellig en keren tevreden terug!

francis f.
0 Favoris
3 Avis
Avis du  18/03/2017
francis f. recommande ce restaurant pour:

bezoek vanwege resto days apero + koffie evenee...

bezoek vanwege resto days apero + koffie eveneens inbegrepen zijn hier al meermaals geweest porties ditmaal aan de kleine kant aanrader

Pieter D.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  18/03/2017
Pieter D. recommande ce restaurant pour:

kwalireit en bediening zeer correct...

kwalireit en bediening zeer correct

JOEL D.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  18/03/2017
JOEL D. recommande ce restaurant pour:

Jet H.
0 Favoris
1 Avis
Avis du  17/03/2017
Jet H. recommande ce restaurant pour:

Het is zalig om te genieten van de donderdgavon...

Het is zalig om te genieten van de donderdgavond promo. Zo kan men nog eens extra genieten!

date score