Avis pour 't Of In Hove

263 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
7.7
263 avis
date score
AnnickVan Daele
0 Favoris
1 Avis
Avis du  18/04/2017
Annick recommande ce restaurant pour:

Het was onze 1ste keer, iedereen was tevreden...

Het was onze 1ste keer, iedereen was tevreden met z'n keuze, leuk kader, vriendelijke bediening, lekker eten

wimDe Neef
0 Favoris
2 Avis
Avis du  18/04/2017
wim recommande ce restaurant pour:

Perfecte familierestaurant, ruime speelmogelijk...

Perfecte familierestaurant, ruime speelmogelijkheden...

DimitriVan de Peer
0 Favoris
1 Avis
Avis du  16/04/2017
Dimitri recommande ce restaurant pour:

Zeer lekker eten en heel goede bediening. Wij...

Zeer lekker eten en heel goede bediening. Wij komen zeker nog eens terug.

IrisDemesmaeker
0 Favoris
1 Avis
Avis du  14/04/2017
Iris recommande ce restaurant pour:

Lekker - ongedwongen sfeer...

Lekker - ongedwongen sfeer

KevinBeeckaert
0 Favoris
1 Avis
Avis du  14/04/2017
Kevin recommande ce restaurant pour:

Altijd lekker, goede service, vriendelijk,...

Altijd lekker, goede service, vriendelijk, vlotte bediening, heel gezellig!

MarcelVan Moer
0 Favoris
1 Avis
Avis du  20/03/2017
Marcel recommande ce restaurant pour:

Buitengewoon goede kwaliteit en presentatie...

Buitengewoon goede kwaliteit en presentatie van de hele menu - TOP voor Brasserie. Menig restaurant kan hier net of net niet aan tippen. Vlotte no-nonsense en gemeend vriendelijke bediening. Meer dan een aanrader - wij gaan alvast terug !

TimothyVan Gastel
0 Favoris
3 Avis
Avis du  20/03/2017
Timothy recommande ce restaurant pour:

Heel tof restaurant om met kinderen te bezoeken...

Heel tof restaurant om met kinderen te bezoeken. Heel kindvriendelijk en toch aangenaam en gezellig kader. Lekker eten ook. De speeltuin buiten is groot en leuk voor kinderen van verschillende leeftijden.

ALAINEHLINGER
0 Favoris
19 Avis
Avis du  19/03/2017
ALAIN recommande ce restaurant pour:

We hadden geresreveerd voor de Resto Days....

We hadden geresreveerd voor de Resto Days. De soep was heel lekker, het hoofdgerecht ook (schol in een bouillon van eekhoorntjesbrood). De porties waren niet groot, ik had graag een beetje meer soep gehad en een iets groter stuk vis. De cappuccinomousse was heerlijk. De rekening viel ook mee omdat aperitief en koffie of thee in het menu inbegrepen waren, wat niet dikwijls het geval is voor de Resto days.

placeholder
WillyVan Aken
0 Favoris
3 Avis
Avis du  19/03/2017
Willy recommande ce restaurant pour:

In dit restaurant was bijna alles voortreffelij...

In dit restaurant was bijna alles voortreffelijk. De bediening, de sfeer, de locatie,de kwaliteit van het eten....1 uitzondering.De porties waren wel erg miniem. Van de laatste 100 restaurants die ik bezocht heb zit dit restaurant bij mijn top 3 op gebied van minieme porties.

date score