Excellente service, vriendelijk personeel en...
Excellente service, vriendelijk personeel en heerlijke gerechten. Top ervaring !!!
Het eten was heel lekker, het is een mooie gelegenheid en de bediening is uiterst vriendelijk. Wij waren met vier en konden apart betalen. Daar wordt elders soms moeilijk over gedaan.
Goed ontvangen Goed eten Professional service Proper restaurant Lekkere aangepast wijn Tot volgende keer Met vriendelijke groeten..
Heerlijke, eerlijke Italiaanse kos met vriendelijke bediening in een mooi kader.
Lekker eten en vriendelijke bediening
Goede beleving, mooi uitzicht Antwerpen, mooie ambiance in restaurant en top eten. Mooie en vriendelijk geprijsde menu- en wijnkaart. Vriendelijke en correcte medewerkers.
Zeer vriendelijke en enthousiaste ontvangst. Heel mooi kader. Uitgebreide keuzemogelijkheden. Heel lekkere olijven, hapjes en gerechtjes die stijlvol zijn gepresenteerd. De bediening is heel attent en vlot toegankelijk voor een babbel en een grapje. Hun wijnadvies is meer dan voortreffelijk: typisch Italiaans én heel lekker + passend bij het gerecht.
Goede bediening, lekker eten. Er werd rekening gehouden met het feit dat we naar een concert gingen en dat onze tijd beperkt was.