Avis pour De Sinjoor

149 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.0
149 avis
date score
Martine V.Van Gucht
Martine V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  21/06/2017

Het is de derde maal dat we daar gaan eten...

Het is de derde maal dat we daar gaan eten zijn en ik vind het altijd super lekker. Voor de eerste maal samen met enkele familieleden en die vonden het ook heel goed. Ik vind de locatie ook heel gezellig, goeie ligging. Vriendelijke bediening. Een tevreden klant.

DidierDe Bock
Didier recommande ce restaurant pour:
Avis du  21/05/2017

Aangename ontvangst. Bediening correct. Zéérgoe...

Aangename ontvangst. Bediening correct. Zéérgoede prijs-kwaliteit verhouding. Ik was zeer tevreden over mijn keuze om hier te komen eten tussen het grote aanbod in de buurt. Absoluut aan te bevelen!

Markvan Hattem
Mark recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/05/2017

Op stap met een oudere, slechthorende moeder,...

Op stap met een oudere, slechthorende moeder, kregen wij keurig een tafeltje terzijde van de drukte en werden met geduld en een glimlach bediend.

LindsayCornette
Lindsay recommande ce restaurant pour:
Avis du  10/03/2017

Alles perfect in orde. Vlotte en vriendelijke...

Alles perfect in orde. Vlotte en vriendelijke bediening.

AischaVermeulen
Aischa recommande ce restaurant pour:
Avis du  11/02/2017

Goede en vlotte service. Beleefde mensen en...

Goede en vlotte service. Beleefde mensen en lekker eten

Tanja P.
Tanja P. recommande ce restaurant pour:
Avis du  05/02/2017

Lekker eten voor een degelijke prijs. Vriendeli...

Lekker eten voor een degelijke prijs. Vriendelijke bediening.

Mirjam V.
Mirjam V. recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/01/2017

Gezellig, heerlijk eten en vriendelijke bedieni...

Gezellig, heerlijk eten en vriendelijke bediening !

moniquede Goede
monique recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/01/2017

We hadden een aangename lunch,alleen begrijp...

We hadden een aangename lunch,alleen begrijp ik niet het verband tussen de benaming en het gerecht zelf. Er werd ons gezegd dat dagsoep groentensoep was en we kregen een wortelsoep (of was het pompoensoep?) Het stoofvlees werd wildragout voor de laatste week. Het leek mij eerlijk gezegd meer stoofvlees dan wel wildragout ?????? De prijzen voor de koffies zijn toch wel aan de hoge kant.. ....

ismailtekin
Avis du  03/01/2017

Lekker eten...

Lekker eten

Fred D.
Fred D. recommande ce restaurant pour:
Avis du  01/01/2017

Ik was aangenaam verrast bij mijn bezoek aan...

Ik was aangenaam verrast bij mijn bezoek aan De Sinjoor: 1. vriendelijke ontvangst 2. vlotte bediening 3. uitstekende maaltijd 4. geregelde interesse naar ons welbevinden 5. geen extra druk om na de maaltijd nog iets extra's te nemen zoals bijv. een dessert of een kop koffie 6. uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ik hoop dat degenen die na ons binnen kwamen net zo genoten hebben van hun diner als wij (wij hadden tegen deze mensen gezegd, dat een bezoek aan dit restaurant een 'aanrader' was.

date score