Avis pour Meat Factory

9 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.4
9 avis
date score
ine T.Talboom
ine T. recommande ce restaurant pour:
Avis du  28/05/2017

Personeel is super vriendelijk en proffesioneel...

Personeel is super vriendelijk en proffesioneel.Het eten is lekker en het restaurant super gezellig.

HarrySchoetens
Harry recommande ce restaurant pour:
Avis du  22/05/2017

Gezellig restaurantje in hartje Antwerpen De...

Gezellig restaurantje in hartje Antwerpen De gerechten zijn met liefde gemaakt. De bediening door Mr blue eyes was super Goeie huiswijn

AlainPepermans
Alain recommande ce restaurant pour:
Avis du  20/05/2017

Hapje was niet echt warm. Is mooi rechtgezet....

Hapje was niet echt warm. Is mooi rechtgezet. En nog drankje aangeboden gekregen, maakte niet uit wat. Zeer goed opgelost

LucSmolders
Luc recommande ce restaurant pour:
Avis du  13/05/2017

Een beperkte kaart maar met alle gerechten...

Een beperkte kaart maar met alle gerechten die je in een vleesrestaurant mag verwachten. Lekker en prima vriendelijke bediening. Je voelt je onmiddellijk welkom en dat blijft ook de hele avond.

FrédéricCloots
Frédéric recommande ce restaurant pour:
Avis du  28/04/2017

We gingen uit eten met onze dochter van 7 maand...

We gingen uit eten met onze dochter van 7 maanden. Dat was niet alleen geen probleem, maar het personeel in het restaurant ging meteen een kinderstoel halen omdat die niet voorzien was in het restaurant. Het eten was erg lekker en er was een gezellige sfeer.

marnikwilms
marnik recommande ce restaurant pour:
Avis du  17/04/2017

het was lekker eten , snelle en vriendelijke...

het was lekker eten , snelle en vriendelijke bediening en één gezellige sfeer

AnyaJosson
Anya recommande ce restaurant pour:
Avis du  09/04/2017

Vriendelijke bediening lekker eten...

Vriendelijke bediening lekker eten

placeholder
ValentineUllens
Avis du  12/02/2017

Awesome place

Great meat! Good service, nice ambiance. Good for two or for a group, very cosy and I really recommend it!

placeholder
SashaGruji?i?
Avis du  11/02/2017

Hippe en gezellige plek voor de vleesliefhebber

Een echte aanrader voor de carnivoren onder ons! Viel meteen op door de stoere industriële inrichting. De bediening was zeer aangenaam en ging vlot! Mijn cheeseburger was overheerlijk. Daarvoor kom ik snel terug! De prijzen zijn ook zeer schappelijk, zeker voor zo een topkwaliteit. Mij zien ze daar snel opnieuw!

date score