Très bon 8.8 Score basé sur 26 avis

DE POTTEKIJKER
DE POTTEKIJKER
DE POTTEKIJKER
DE POTTEKIJKER
DE POTTEKIJKER
DE POTTEKIJKER

De Pottekijker

Kaasrui 5

Cuisine

Grillades Poissons Viandes

Jours de fermeture

Ouvert 7/7

Contact

Afficher le numéro de téléphone Email Site web

A propos de ce restaurant

De Pottekijker is sinds 1993 een sympathiek avondrestaurant vlakbij de Grote Markt. Dankzij de aandacht voor dagverse producten en de royale porties zijn de grill-, vlees- en visgerechten er altijd van een opmerkelijk niveau die tot ver buiten Antwerpen vermaard zijn.

Het restaurant gaat schuil achter een bijzonder charmante, beschermde 16-eeuwse gevel, terwijl het interieur een warme, hedendaagse look meekreeg. De unieke decoratieve elementen werden mooi geïntegreerd, en de verschillende niveaus zorgen samen met het vele kaarslicht voor een heerlijk romantische atmosfeer.

De hartelijke bediening maakt dat gezellige plaatje helemaal af.

De Pottekijker zal daarom hét uitverkoren restaurant blijven van menig levensgenieter die zich graag culinair laat verwennen in historisch Antwerpen.

Info

Facilités Chiens acceptés, Wi-fi Cadre Cadre authentique, Cadre romantique
Modes de paiement Maestro, American Express, Master Card, Visa

26 personnes ont donné un avis sur le restaurant DE POTTEKIJKER

En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix

Note moyenne des avis

8.8 Basé sur 26 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
placeholder
Jimmy Mariën
7 Favoris
45 Avis

Zeer lekker

Gevonden via de Resto app! Zeer lekker gegeten!!

placeholder
K J
22 Favoris
15 Avis

Loved it!

The restaurant was perfect in every way. It's the honest, Belgian kitchen at a very fair price. We had the crown of lamb and a mix of fish. Everything was prepared excellently and the atmosphere in the restaurant was very hospitable and cosy. It's not too big, so making reservations is recommended. Definitely worth a visit!

placeholder
Mauro Gagliano
0 Favoris
1 Avis

Fantastische prijs/kwaliteit verhouding

Als je een fan bent van vlees is de mixed grill hier zeker aan te raden. Voor die prijs zoveel vlees op je bord, vindt je nergens. En het is dan nog eens super lekker. Zeer gezellig om rustig te eten ook, enkel als het vol zit is het wat krap en rumoerig maar daar zal de gemiddelde klant net zoals ik geen last van hebben. Enkel de bediening is een beetje een werkpunt, maar dat wordt helemaal goedgemaakt door het eten.

David Loos
7 Favoris
3 Avis

mixed grill generous...

mixed grill generous

Bas Jaburg
13 Favoris
1 Avis

Heel erg goede bediening. En erg gezellig!...

Heel erg goede bediening. En erg gezellig!

Claire Greene
0 Favoris
2 Avis

Myself and my family (4 adults) ate here on...

Myself and my family (4 adults) ate here on a Thursday night in Nov. The restaurant was about 3/4 full and there was a great atmosphere. We had passed quit a few restaurants along the way, and most were empty. So when we saw that De Pottekijker seemed like a popular spot, we decided to eat here. It is a really welcoming restaurant and the staff are very friendly. We just had main meals, no starters and we were glad that we didn't cos the main meals were very generous. You certainly would not leave this place hungry:-). My father had the mixed grill and it would easily feed a small family for a week! I'll definitely be back here. I loved it!

JOSEE HOREMANS
0 Favoris
2 Avis

Gezellig restaurant, zeer lekker eten en alles...

Gezellig restaurant, zeer lekker eten en alles vers. Porties meer dan voldoende. Vriendelijke bediening. Gaan zeker nog terug !

Christel De Caluwé
0 Favoris
1 Avis

Zeer lekker gegeten in een rustiek en sfeervol...

Zeer lekker gegeten in een rustiek en sfeervol kader. Met een hoofdschotel alleen heb je meer dan voldoende en het eten is van zeer goede kwaliteit.Zeer vlotte en vriendelijke bediening.

Wendy Vets
1 Favoris
2 Avis

Na een tijdje hier niet meer te zijn geweest,...

Na een tijdje hier niet meer te zijn geweest, toch nog altijd vol lof over zowel de kwaliteit, de kwantiteit van het eten en de bediening. 't Blijft voor herhaling vatbaar en ik hoop dat de porties iets minder groot worden want wil echt wel eens genieten van de heerlijke nagerechten.... Tot gauw !!

Klaartje Van Campen
34 Favoris
30 Avis

Hoewel er inderdaad weinig ruimte is en de...

Hoewel er inderdaad weinig ruimte is en de tafels mini zijn, toch heeft dit zijn charme en komen wij hier telkens weer en dan vooral tijdens de winter. Enorm gezellig huisje, met huiselijke inrichting. Het eten is hier superlekker! We weten ondertussen wel dat de porties groot zijn, maar toch kunnen we het niet laten om een voorgerecht te nemen! Nog maar 1 keer extra ruimte gehad voor een dessert en dat was ook zeer lekker! Bediening is steeds zeer vriendelijk! De prijzen zijn niet hoog, en de verhouding prijs-kwaliteit is zeeer goed! Kijk al uit naar een regenachtige koude winteravond!

Tous les avis de ce restaurant