Lekker eten en uitstekende service in een rusti...
Lekker eten en uitstekende service in een rustig stijlvolle omgeving.
Lekker eten en uitstekende service in een rustig stijlvolle omgeving.
Gemakkelijke reservatie, vriendelijk onthaal, correcte tafelservice, duidelijk menu.
Het eten was fantastisch ! ook de bediening was ok
Onze genodigden waren opgetogen !
Gewoon super toffe omgeving lekker eten supplement amuses toffe bediening 1 min puntje er was niemand bij wanneer wij vertrokken ondanks de fooi
Mooi pand en een rustige, aangename sfeer. Maar het belangrijkste is dat we na al die jaren dat we het restaurant (op regelmatige basis) bezoeken, we ons niet kunnen herinneren dat we ooit ontgoocheld geweest zijn in een gerecht.
Vriendelijke en vlotte bediening. Het eten was superlekker. Voor herhaling vatbaar.
Heel lekker eten , bediening prima en prachtige setting. Iedereen super tevreden. Wordt zeker herhaald.
Alhoewel het restaurant zo goed als volledig bezet was, verliep de bediening door het personeel vlot en dienstvaardig. We hebben het driegangenmenu zelfs kunnen aanpassen aan onze persoonlijke voorkeur : één gast eet liever vis dans vlees en kreeg kabeljauw voorgeschoteld i.p.v. lamsvlees. Waarvoor onze waardering.