Zeer vriendelijk bediend, lekker eten. Hier...
Zeer vriendelijk bediend, lekker eten. Hier komen we zeker nog terug.
Zeer vriendelijk bediend, lekker eten. Hier komen we zeker nog terug.
Het was onze eerste keer in Limoncello. De pizza’s waren rijkelijk belegd en superlekker. Aanrader.
We waren zo'n 20 minuten te vroeg maar mochten meteen binnen. Hebben heel lekker gegeten en moesten ook niet lang wachten op ons eten. Gezellige inrichting.
Reservatie ging vlot, eten was prima, bediening ook.
Sober maar stijlvol interieur, leuk terras, lekkere gerechtjes, vriendelijke en zeer correcte bediening en heel praktisch met de aangeboden parkeermogelijkheid. Aanrader !
eten was lekker vriendelijke bediening
Zeer vriendelijk ontvangst en natuurlijk ook super lekker eten !
Vriendelijke en verzorgde bediening; de pizza’s en het dessert waren superlekker! We komen zeker nog eens terug.
De ober was top, het eten was top. Prijs/kwaiteit gezien één van de beste restaurantjes van Aalst. Gewoon superlekker.
Wij vonden de service die de mevrouw ons zondag 11/07 gisteren avond zeer goed , vlot en vriendelijk bediende . We vroegen pasta arriabica zonder kaas er werd toch kaas op gedaan de zijden dit doen en ze deed op korte termijn alles om dit in order te brengen . Dus top bediening en super lekker eten .