Professionele en vriendelijke ontvangst, fijne...
Professionele en vriendelijke ontvangst, fijne sfeer en goede uitleg maar bovenal heel lekker eten!
Leuke ontvangst, mooi kader en zeer lekker vlees, perfecte cuisson, volgens de regels van de kunst. Alles volledig binnen de verwachtingen!
gezellige plek om op je gemak te vertoeven. de sharing gerechten waren heel lekker. de hoofdgerechten waren top! Het vlees was heel lekker bereid! Ik eet heel graag saus bij mijn vlees maar hier was dit totaal niet nodig. Het zou het vlees onrecht hebben aangedaan om hierbij saus te eten. de groenten die bij het vlees werden geserveerd waren ook super lekker!
Zeer lekker eten en goede service
Vriendelijk personeel; lekker eten! Je betaalt wel meer maar de smaak is ook meer dan gewoon!
We hebben 1,5 u moeten wachten voor ons biefstuk. Heel veel tralala van dat meisje en discussie.
Was lekker en vriendelijk bediening
Zeer vriendelijk personeel, weten perfect met wat ze bezig zijn. Een aanrader. Lekker gegeten.
Het eten is elke keer opnieuw subliem! Ook een super gezellige locatie. Zeker een aanrader!