Logo

Tous les restaurants de Belgique : Top 10, promotions et avis. Réservez votre restaurant à Bruxelles, Liège, Charleroi....

Villes:

Provinces:

Logo
  • Logo
  • Chèques cadeaux
  • Ajouter un restaurant
  • Restaurants étoiles 2023
  • S'inscrire
  • Déconnexion
  • Se connecter
  • Ajouter un restaurant
  • Restaurants étoiles 2023
  • S'inscrire
  • Contactez -nous
  • Langue
    NL
    FR
    EN
Restaurants 9190 Stekene Grill-restaurant Di'cha Menu

Grill-restaurant Di'cha

Korte Dweersstraat 9 9190 STEKENE
Barbecue  Fruits de mer  Sans Gluten 

Menu pour Grill-restaurant Di'cha

Réserver votre table Detail

NIEUW Yakiniku Shichirin (tafel BBQ) grill 1 TYPE GRILL PER TAFEL JOSPER of SHICHIRIN.

Japanse grill methode (/Zaterdag/Zondag enkel om 17uur) Een Shichirin is een compacte en veelzijdige tafelgrill, gemaakt van keramiek met quartz, cordieriet en afgebakken op hoge temperatuur. Hierdoor wordt deze Shichirin een echte krachtpatser, en kan dus hoge tempetaturen aan. We zullen als houtskool binchotan eucalyptus het zwarte goud van japan waardoor extreem hoge temperaturen behaald kunnen worden en acacia gebruiken. Het is beetje zelfde concept als de steengrill, maar gaan de mixen hier en daar toch wat aanpassen. Het is lekker gezellig koelt niet snel af dus heel wat voordelen tegenover de steen.

Vlees Mixen
Yakiniku Shichirin

€ 28,00

Vlees Mix 300gr 3 Soorten 1Pers

Roodvlees volgens Aanbod.

€ 29,00

Vlees Mix 400gr 4 Soorten 1Pers

Roodvlees volgens Aanbod..

€

Vlees Mix 500gr 5 Soorten 1Pers

€ 27,00

Lamszieltje 250gr.

€ 23,00

Kipfilet 250gr.

Inclusief koude sausjes Sharing groentjes Handgesneden frietjes/Kroketjes/Aardappel in de schil
Vlees soorten afzonderlijk
Yakiniku Shichirin (tafel BBQ)

€ 28,00€/33,00€39,00€

KogelSteak Belgisch Wit Blauw

€ 300gr 28,00 € 400gr33,00 € 500gr 39,00 € Vanaf nu zullen we enkel nog KogelSteak (Filet Mignon) serveren. Het verschil is dat het vlees van de kogelsteak gesneden wordt van de Kogel van de bovenbil van het rund, of van de kogel van het spierstuk. Dit vlees wordt Kogel genoemd omdat het bij het kogelgewricht zit. De spieren in het vlees zijn namelijk kort , daardoor is de kogelsteak malser dan een gewone Steak.

€ 37,00€/45,00€/54,00€

Ierse Filet Pur

300gr37,00€ 400gr45,00€ 500gr 54,00€

€ 40,00€48,00€57,00€

Rubia Galega Filet Pur

300gr40,00€400gr48,00€500gr57,00€

€ 40,00€48,00€57,00€

Arouquesa Rib Eye (Portugal) Suggestie

300gr 40,00€ 400gr 48,00€ 500gr 57,00€ Arouquesa is een zeldzaam en bijzonder gegeerd vleesras, dat enkel voorkomt in het noorden van Portugal, waar het een DOC erkenning gekregen heeft. Bij ons is het nog maar weinig gekend, maar in Portugal staat het bekend als een echte delicatesse, dankzij de sterke marmering, de malsheid en uitgesproken smaak.

€

€

€

Inclusief koude sausjes Sharing groentjes Handgesneden frietjes/Kroketjes/Aardappel in de schil
Surf & Turf Mixen
Yakiniku Shichirin (tafel BBQ)

€ 30,00

Mix Steak(200gr)Scampi(3st)

Inclusief koude sausjes Sharing groentjes Handgesneden frietjes/Kroketjes/Aardappel in de schil
Schaaldieren
Yakiniku Shichirin (tafel BBQ)

€ 26,00

Scampi (7st)

€ 29,00

Gamba (6st)

€ 31,00

Mix Scampi(4st)/Gamba(4st)

Inclusief koude sausjes Sharing groentjes Handgesneden frietjes/Kroketjes/Aardappel in de schil
Powered by
Chercher un restaurant
Aide
Se connecter
Contactez -nous
S'inscrire
A propos de nous
Par ville
  • Restaurants Bruxelles
  • Restaurants Liège
  • Restaurants Namur
  • Restaurants Mons
  • Restaurants Anvers
  • Restaurants Gand
  • Restaurants Charleroi
Resto.be
  • A propos de nous
  • Jobs chez Resto Group
  • Politique de confidentialité
  • Contact
  • Help
 
  • Restaurants par ville
  • Restaurants étoiles 2023
Pour restaurants
  • Se connecter
  • Contactez -nous
  • Publicité sur Resto.be
  • Creation de votre site web
  • Reservations en ligne
  • RestoDays
Recommander ce restaurant via