Avis pour 't Stoveke (het Stoveke)

399 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
8.1
399 avis
date score
Philippe
Philippe recommande ce restaurant pour:
Avis du  23/06/2017

Uitstekende keuken dat gepaard gaat met uitmunt...

Uitstekende keuken dat gepaard gaat met uitmuntende service. Een echte aanrader en voor ons een mooie ontdekking. Doe zo verder !

ChrisBoval
Chris recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/06/2017

lekker eten, verzorgd opgediend en vriendelijk...

lekker eten, verzorgd opgediend en vriendelijk personeel, in heel mooi rustgevend kader.

Maurice P.Pensaert
Maurice P. recommande ce restaurant pour:
Avis du  16/06/2017

zeer tevreden...

zeer tevreden

ChrisSchepens
Chris recommande ce restaurant pour:
Avis du  24/05/2017

je kan bij 't Stoveke fantastisch eten voor...

je kan bij 't Stoveke fantastisch eten voor een heel goede prijs. Het kader is heel aangenaam en een prima bediening.

RudyDoublet
Rudy recommande ce restaurant pour:
Avis du  07/05/2017

Aangenaam verrast door de vriendelijke en vlott...

Aangenaam verrast door de vriendelijke en vlotte service. Menu Stoveke was echt om uw vingers af te likken. Wij komen zeker terug.

JennySchamp
Jenny recommande ce restaurant pour:
Avis du  05/05/2017

Lekker eten, mooi gepresenteerd. Gezellig kader...

Lekker eten, mooi gepresenteerd. Gezellig kader. Uitstekende bediening.

AnneBontinck
Anne recommande ce restaurant pour:
Avis du  05/05/2017

We hadden een heel aangename lunch...

We hadden een heel aangename lunch

DavidVermassen
David recommande ce restaurant pour:
Avis du  03/05/2017

Het eten was uitstekend. De service verliep...

Het eten was uitstekend. De service verliep uitmuntend. Aanrader voor mensen die ontspannen willen gaan eten en willen genieten van een verfijnde keuken

JoséBeels
José recommande ce restaurant pour:
Avis du  01/05/2017

Mooi kader, zeer lekker eten, vriendelijke...

Mooi kader, zeer lekker eten, vriendelijke bediening. AANRADER!

LudwigDe Coninck
Ludwig recommande ce restaurant pour:
Avis du  29/04/2017

Lekkere verfijnde keuken, gezellige sfeer,...

Lekkere verfijnde keuken, gezellige sfeer, een aanrader

date score