Vriendelijke bediening, mooi interieur, zalige...
Vriendelijke bediening, mooi interieur, zalige Mai Thai, overheerlijk en vers gemaakte eten, altijd opnieuw een plezier! Een echte aanrader
Les plats étaient bons mais les gambas grillées étaient froides .le service trop brouillon .
Royale porties die heerlijk waren. De uitbater heeft ons zeer goed ontvangen en stond met raad en daad klaar
Zoals steeds super lekker gegeten. Vriendelijke bediening. We komen nog graag terug
Hemels eten, vriendelijke bediening en gezellige sfeer. Ze zijn ook zeer behulpzaam en begripvol voor mensen met allergieën. Bua Thai blijft een aanrader!
* Vriendelijke bediening. * Lekker eten. * Voldoende. * Curry werd warm gehouden op een mooie vuurtje. * Uitbater gaf zelfs extra rijst mee voor bij het restje curry, dat we mee naar huis namen. * Volgende keer gaan we de sharingmenu eens uitproberen.(Maar dan liever met 'n curry ipv wok, indien mogelijk).
Eten was superlekker ! Zeer vlotte bediening, ook de timing zat goed. Was ons 5de bezoek en we gaan er zeker terug !
Service parfait Très typique et délicieux
Wat een klassevol interieur, en wat een lekker eten ! De smaken waren 100% perfect!