Lekkere gerechten. heel mooi gepresenteerd....
Lekkere gerechten. heel mooi gepresenteerd. Ook een mooi aanbod super lekkere lokale wijnen. En dat alles in een heel aangename setting!
Heerlijk gegeten en gedronken gezellig kader zeer vriendelijke bediening Super kok Lokale producten
Van aperitiefhapjes tot en met het dessert hebben we genoten van dit overheerlijke menu.
vriendelijke bediening en lekker gegeten.
Super lekkere en mooie gerechtjes en wijntjes opgediend in een zeer mooi pand in hartje Borgloon. Een geweldig samenwerkend team in de keuken en restaurant. Hier is de klant echt koning. Een echte aanrader en voor ons mag hier zeker een
We hebben zeer lekker gegeten en gedronken (Belgische wijnen!), zeer verzorgd, mooi gepresenteerd, heel vriendelijke bediening.
We hebben buiten genoten van overheerlijke gerechten. Het was ook een streling voor het oog. Onze complimenten voor de chef!
Super lekker, vriendelijke bediening en alles tot in de puntjes verzorgd. Bedankt Wilfried !
Heel lekker gegeten. Bediening top.