Op een mooie zomeravond een diner op het gezell...
Op een mooie zomeravond een diner op het gezellige terras met een fenomenaal uitzicht. Als voorgerecht kozen we onder andere voor de zalmtartaar. Helaas was deze te zuur, waardoor de delicate smaak van de zalm verloren ging. Een frisse toets is bij zalmtartaar zeker welkom, maar in dit geval was het zuur overheersend en ging de verfijning verloren. De Carpaccio Piemonte werd mooi gepresenteerd, maar de smaak van de carpaccio zelf bleef wat op de achtergrond. Een stukje brood erbij maakte het geheel completer; dit werd op verzoek zonder meerprijs geserveerd, wat we erg waardeerden. Voor het hoofdgerecht kozen we de Black Angus Burger en de Filet Pur. Beide gerechten waren aan de buitenkant behoorlijk verbrand, terwijl ze vanbinnen nog koud waren – vermoedelijk door het snelle bakken na een langere wachttijd. Het slaatje bij de Filet Pur bestond slechts uit een plukje tuinkers. De burger werd geserveerd op enkele slabladeren die ik thuis eerder in een gemengde salade zou verwerken dan als garnituur. De kwaliteit van beide hoofdgerechten was zelfs voor een middelmatige bistro teleurstellend en voldeed niet aan de verwachtingen die je bij een restaurant als BarCelar mag hebben. De drank- en wijnkaart is mooi samengesteld. Wel zou wat extra aandacht voor de “mocktails” welkom zijn; het aanbod is nu beperkt en mist wat inspiratie. Onze opmerkingen hebben we niet aan de vriendelijke bediening gemeld omdat het probleem() in de keuken ligt, niet bij het zaalpersoneel. En formuleer ik dus liever langs deze weg. Komen we nog eens terug? Zeker wel.