Zeer lekker eten. Heel verrassend zowel de...
Zeer lekker eten. Heel verrassend zowel de verschillende gerechten als de niet alcoholische dranken.
We hebben het mondeling al gecommuniceerd , een belevenis!
Het is veel meer dan uit eten gaan, het is genieten op alle vlakken. De smaak van groenten, vis en kruiden zijn zoveel lekkerder dan ik ooit heb geproefd.
Zalige gerechten en nooit met een overladen gevoel naar huis... Bovendien aangepaste non-alcoholische kaart: super!
Fijne bediening, gerechten van de bovenste plank, aandacht voor onze gasten, een top wine pairing
Top restaurant, erg verfijnde maaltijd, mooie setting. De sfeer is aangenaam en ongedwongen.
Zoals altijd verrassend en zeer lekker. Fijne en complexe smaken en supervriendelijk bediening
Fantastisch van A tot Z. Onwaarschijnlijke belevenis. Warm onthaal, perfecte combinaties en super lekkere wijnen!
Topkwaliteit in een zeer aangenaam kader ! Lier mag fier zijn op nog maar eens een culinaire parel !